20 May 2013

Student Life: Lagi 2 Minggu Katanya

Assalamualaikum

Malam ni tengah bersiap2 nak prepare untuk presentation hari esok..haih...esok kena berlakon pulak jadi client yg ada masalah keluarga..ok la kan, skrip ada depan mata..

Hari ni pulak full day buat shooting sesi kaunseling ngn ahli kumpulan..boleh tahan penat..

ini la group mate saye! kaunselor, suami, dan isteri..hehe

Duduk sembang2 dengan kawan2, rupanya ada lagi 2 minggu kelas, lepas tu study week,pastu final exam...yang paling ditunggu2, CUTI SEMESTER! yeayyy!!!

Memang ecah skip semua kecuali cuti sem..x sabar lahaiii..ade kenduri adik ipar (gulp, banyak keje x disiapkan lagi) plus nak cuti2 dok umah baca novel...hehehe

Ok lah, nak sambung termenung depan buku...alahai ilmu dan pemahaman, tolong la masuk dalam otak saye ni....stresss!

Be Healthy, Be Happy!

Xoxo-ecahdenan

2 comments:

  1. akakkkk,satu je..akak ingat onie konfem tak stress,kbai :P

    ReplyDelete
  2. Bestnya berlakon-berlakon macam ini :)

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis