14 May 2013

Nuffnang : Buddyz Aizat with DiGi

Assalamualaikum

Disebabkan agak busy dan tak sempat nak update terus, so ecah curi masa sikit hari ni nak share pasal event yang ecah join baru2 ni

Sabtu minggu lepas, 11 May 2013 ecah telah menyertai satu event ala2 meet and greet bersama Aizat Amdan..event ni anjuran DiGi, bersama Nuffnang jugak yang melibatkan aktiviti tengok Aizat Amdan busking sambil buat shooting iklan BuddyzAizat dengan DiGi

Nak cerita pengalaman satu persatu ni..hehe..dimulakan dengan pagi yang lambat, ecah n mekonie bergegas (pecut) ke lokasi event iaitu di Taman Tasik Titiwangsa selepas stress dengan kelewatan kiteorg ditambah pulak dengan sesat sana sini..huhu

Akhirnya sampai jam 9.20am iaitu lambat 10min dari Aizat Amdan sendiri..sekarang sapa artis?haha..lepas daftar, dapat goodie bag dan duduk2 lepak mingle dengan 10 orang blogger yang lain (10 org je tau Nuffnang jemput), person in charge from DiGi ajak kiteorg tengok Aizat Amdan busking bawah pokok sambil standby nak shooting iklan dia...

Sambil2 tgok tu perasan jugak ade sekumpulan 'remaja' lain tengah buat shooting...lari2, gelak2 ketawa siap berguling atas rumput...ingat mende la kan...siap ade kamera, pengarah, van, meja, payung semua lah...kiteorg dok tenung sorang demi sorang...

Mula2 perasan Alif Satar, pastu....macam Wawa Zainal, pastu dok tanya2 siapa la pelakon laki tu, rupanya Syed Ali..pastu yang comel sorang lagi x kenal...errrr..maafkan saye...rupanya dieorang pon sama la dalam iklan DiGi tu nanti...buat shoot ngn Aizat Amdan...makin tekun la kami menonton sebab ade Wawa Zainal yg comel tu..hehe

Tiba2 ade pulak krew penggambaran ajak kiteorg semua join shooting...cameo jek...tukang meriahkan suasana buat eksaited nampak Aizat Amdan, tapi xde skrip pon...caya lah..dalam panas terik tu, pastu kejap Action, pastu Cut, pastu kene buat lagi sekali..baru pelakon pembantu, belom pelakon utama lagi...perghhhh

Ape pon, layan gambar...suara Aizat Amdan live memang besttttttttttt....



krew asyik angkat papan ni jek..poyo!ahaha

dari kiri (akak x jumpe blogggg..bak kata mekonie, Cik GKSB, Anis Athia and Mek Onie)

comei2 blako..hehe

artis2 tgh setup set

candid Aizat Amdan tgh sound test

kesian Aizat Amdan kepanasan, kesian lagi kami xde org payungkan..wuwuwu

ape lah yg dieorg riang ria sambil berlari ni kan..hehe

ade jugak muka ini..haha

Bagi ecah, event ni adalah experience once in a lifetime...bukan selalu kan..seronok jugak boleh kenal2 dengan blogger lain, boleh belajar mcm mana life artis...memang susah weh....kesian dieorg...

Thanks to Nuffnang atas invitation, thanks jugak to DiGi sebab nak masukkan muka kami dalam iklan BuddyzAizat..glemer la I lepas niiiiii..haha

Be Healthy, Be Happy!

sekian...xoxo-ecahdenan

9 comments:

  1. akakkkkk nak tahu dak yg sorang lagi tu sape?elizaaaaaaaaaaaaaa razakkk lerrrrr,onie pun baru cam lepas tgk insta ,haha

    ReplyDelete
  2. i pun dapat invitation ni hehe tapi tak dapat join sebab kawan baik i merangkap bandmate projek band aizat sendiri bertunang hihi

    ReplyDelete
  3. ecah, bestnya pergi!!! imah dpt jugak invitation tp xdapat nak join sbb ada hal. huhu..nampak best sgt!

    ReplyDelete
  4. @Khai♥Rin : anies

    sekali sekala join event2 gini seronok jugak..hehe

    ReplyDelete
  5. @Mek Onie

    bakpe die chubby......dulu kurusssss..hoho

    ReplyDelete
  6. @cha

    hehe..xpela, next time ade lg gi la..mane tau rezeki kita jumpa2...hehe

    ReplyDelete
  7. @IMaH

    best jugak, nnt kalo ade event joint tau, boleh jumpa..ecah kalo yg area1 kl-selangor ni boleh la join...hehe

    ReplyDelete
  8. Waa.. Cantiknya gambo.. Hehehe

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis