31 May 2013

Daily Life: Mekap Artis Wedding (Jerantut, Temerloh & Kawasan2 Yg Sama Waktu Dengannya)

Assalamualaikum

Malam ni rasa nak buat review pulak...xpe, bukan iklan berbayor pon..ikhlas lagi sudi nak meng'up kan sorang MUA ni..

Ecah rasa bakat dan orangnye memang perlu diwar-warkan...baru2 ni ecah nak tolong adik ipar carikan MUA area Jengka, Jerantut, Maran or Temerloh...tapi cari punya cari..punye la susah....ade pon biase2 aje...stress jugak la...sedih

Pastu last week ecah gi wedding BFF ecah...kenal2 ngan mak andam ni...MUA dan jugak wedding boutique owner...ecah tengok die mekap pengantin, Masya-Allah, cantik dah flawless gituuuu!memang lawa..

Pulak tu, die punye pelamin lawo, baju2 die untuk pengantin pon lawo...even baju untuk pengantin lelaki pon lawa yg amatttt...suka sangat tengok...

flawlesssssss
ohmai cantiknyewww kawan i.....
Cantik kannnn...nak tengok sikit lagi ade kat entri ecah sebelum ni....memang cantik and puas hati..ecah pulak yang rasa puas hati dengan mekap dan set pelamin dia semua...

So, kalau ade yang berminat, boleh la contact akak ni ye...butik dia ade kat Jerantut...org2 Jerantut weh, rugi kalo x hire akak ni tahuuuuu....


Ok la..itu saje sesi promote saye utk malam ini..hehe

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

2 comments:

  1. nice la kan mekap dia. sorry ecah lama tak dtg sini busy sikit

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis