27 May 2013

Nuffnang: Premiere Screening of Pee Mak

Assalamualaikum

Walaupun cerita ni dah agak lambat, tapi ecah still nak share dengan korang sebab best..hehe

So, last Tuesday (21 May 2013) ecah nampak Nuffnang share kt Facebook yg dieorg ade tiket lebih utk movie Pee Mak..dia suruh share post and isi details je, so ecah pon lelaju la isi...konon2 nak cuba nasib..mengharap pon tak sebab xtau sedap ke idok cerita Pee Mak ni kan...

Sekali dapat daaaa..Nuffnang email and reserved 2 tiket utk ecah utk tayangan pukul 9.15pm malam tu jugak kat Midvalley..so saye pon laju2 ajak abg gambo..xkire esaimen x esaimen, mende free xkan nak tolak kan?hehe

So berangkat la kami ke Midvalley tgok cerita ini


Nampak mcm horror a.k.a seram bangat...tapi bila ditengok manusia 4 ekor kat bawah tu mcm poyo a.k.a lawak jek..pelik jugak kan..cerita Pee Mak ni mcm kesinambungan Nang Nak la...seram gile cite tu kan...so ecah nebes la nak tgok Pee Mak ni

Nak tau cite ni mcm mane?

Masuk panggung--------Duduk-------Iklan Kejap--------Cerita Start--------Ketawa------Guling2-------Ketawa------Saspen------Ketawa Sampai Nangis------Ketawa Lagi------Nangis Terharu-------Ketawa----Tamat

Nampak x betapa banyak ketawa? Seriously cerita ni lawakkkkkkk...lawak habis..lawak nak nangis...semua la lawak...

Dari mula sampai habis kelakar gilaaaaaaaa...puas hati sesangat la cerita Pee Mak ni

Cerita ni pasal si Pee ni pergi perang, tinggalkan isteri, Nak yang sedang sarat mengandung,pastu si Nak mati sebab lahirkan anak sorang2..pastu Pee ni balik bawak kawan2 dan kawan2 perasan yang si Nak tu hantu..so macam mana dieorang nak sampaikan ke Pee yang isteri dia hantu? Korang kena tengok sendiri...

Kalau rasa nak gelak ketawa, hilangkan stress, WAJIB tengok Pee Mak ni...Sumpah x rugi beli tiket! Cepat2 tengok Pee Mak kat pawagam berdekatan 6 June ye!!!! :D

Be Healthy, Be Happy!

xoxo-ecahdenan

6 comments:

  1. ternmpk iklan nyer kt tepi jln...terasa jg nk g tgk..da lama x menjerit2 dlm panggung hehehe

    ReplyDelete
  2. @Khai♥Rin : anies

    tengok la...menjerit ketawa jelaaaa..sebab kelakar...hehe

    ReplyDelete
  3. ingatkan cerita seram, tapi kelakar rupanya.. nanti nak tengok lah.. hehehe

    ReplyDelete
  4. imah dpt jugak tiket free tu tapi imah bg komen time nuffnang promote filem ni dkt website dia. Husband xnak g mid valley malam2 klu weekdays. jauh katanya dr rumah...huhu.sedih..xdpt tengok.huhu..

    ReplyDelete
  5. @IMaH

    agaknye sebab imah x amek tiket tu la ecah dpt lebihan tiket ni kottt.. :p

    ReplyDelete
  6. @Anis Athia

    serius kelakar...nanti tgok la..seronokkkk

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis