17 February 2013

Student Life: Berdebar

Assalamualaikum

Esok, bakal bermula kehidupan baru ecah sebagai student..Risau ade, nervous ade..entah macam mana la nak menghadapi kehidupan yang akan datang ni..dengan tanggungjawab yang semakin banyak, dengan macam2 perkara baru yang datang dan terjadi...semoga Allah kuatkan diri ini..

Hopefully, esok masa taklimat dan kelas untuk hari2 seterusnya xde halangan ape2..biarlah lancar dan dapat belajar dengan tenang..jgn pulak nanti  lecturer kate xleh amek subjek sebab ade subjek yang x diambil masa sem I sudah...dah cukup rumit dah perjalanan mendaftar study ni..janganlah dirumitkan lagi..huhu

Selepas setel dan rasa tenang dgn urusan kelas ni, ecah nak teruskan dengan apply kad matrix dan biasiswa...yang ni pon, harap2 x lah cerewet dan leceh...bile bayangkan prosedur tu pon dh rasa kepala denyut2..adeiii...tapi biasa adatlah, nak duit free, kene usaha lebih sikit kan...rezeki x kan datang bergolek!

Doakan saya ye! Semoga awak2 semua jugak dikurniakan hari2 yang ceria dan bahagia! (^_^)

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

3 comments:

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis