15 February 2013

New Status Part 2

Assalamualaikum

Nothing much to say...cuma Alhamdulillah, segala nya berjalan lancar hari ni...at least, untuk pendaftaran..kelas xtahu la macam mana nanti..sekurang-kurangnya dah berjaya mendaftar sebagai pelajar, hopefully xde halangan pape

Ecah punya perjalanan study ni pelik sket..well, mungkin ada org lain pon hadapi situasi ni jugak, tapi saya tetap pelik..haha..sem I hari tu dah tangguh, so daftar masuk dengan sem II terus..mesti akan ada kelam kabut nanti..tengok la nanti...haha


Jadual kelas dah keluar, tinggal meredah kelas jek nanti..buat muka x malu..hehe..tapi ade beberapa subjek yang ecah x boleh ambik sem ni sebab x ambik subjek tu masa sem I hari tu..sekurang2 nya cukup kredit sem ni...sem2 depan tu nanti kita fikir kemudian..uwaaa


Taklimat fakulti pulak hari Isnin...kena pergi la yang ni..sebab senang nak tau ape yang x tahu dan senang nak tanya mana yang still blur..taklimat pusat pengajian siswazah pulak pagi esok...tapi sebenarnye malas pegi..adehhh..tengok la cemana mood saye esok....huk2

Above all, haaaaraaaaap sangat2 yang proses pengajian kali ni berjalan lancar...surely akan banyak dugaan, harap Allah kuatkan saya..niat kerana Allah...cari ilmu kerana Allah...Insya-Allah

Be Healthy, Be Happy!

Sekian....xoxo-ecahdenan

0 comments:

Post a Comment

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis