28 August 2013

Daily Life: Kerja Suami Saya + Menu Hari Ini (^_^)

Assalamualaikum

Actually gambar ni semalam punya..tapi tengah syok2 online abg gambo hantar pic kat whatsapp..nasib tengok muka dia dulu..kalo pandang yang kat belakang tu dulu mau luruh jantung saya nih..huhu

picture abg gambo tgh wt keje kena buang sebab P&C...(sila bayangkan tukang gambo hensem dahi jendul tgh ambik gambar..itu je description yg boleh diberikan..haha)

Ha..ni la keje suami saya..dah nama pon abg gambo..memang keje ambik gambo la kan..yang ngeri nya duduk fakulti medic macam ni la gambar2 nye...xde yang menyenangkan mata..seriau aja..nasib ambik full body macam ni..kalo ambik parts?kejap kang tangan la seketul, pastu kepala saje lah...hoihhh..x sanggup tengok

Kalau masuk dalam muzium dia, lagi la banyak mende2 ngeri dalam balang..dengan baunyeeee...perghhh...tapi ecah suka gi part baby..siap ade baby real lagi...huu..dalam kamera pakcik tu, banyak lagi gambar...dia kata nak tengok bukak lah...weh, x kuasaaaaa...haha..takut

Okey2..lepas gambar ngeri, kita tgok gambar menyelerakan pulak ye...tapi boleh campur ke?kang loya pulak tgok mayat tgok makanan..tapi ecah rilek jek..tgok gambar 'poop' sambil makan pon dok herangggg...hehe

Hari ni saya masak.....


siput sedut masak lemak cili api

Selera x tengok?hihi..puas ni nak mengetuk bontot si siput ni..nasib la utk makan 2 orang...xde la banyak sangat....hehe...Alhamdulillah..

Tak sabar nak tunggu abg gambo ku balik......

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

6 comments:

  1. lame dh xmkn siput sedot ni.. kite suke seduttttttt kuar isi siput.. best.. aahaha

    ReplyDelete
  2. sedapnya!dah lama tak makan siput sedut:)

    ReplyDelete
  3. Cik abg awk tu kerja kat UiTM ker... Nampak bajunya macam logo UiTM jer...

    ReplyDelete
  4. Dah lama xmkan siput sedut. terliur pulak. hehe..bab gambar ngeri2 ni imah pun penakut tapi filem seram suka pulak tengok. hehe

    ReplyDelete
  5. Puan Ezy: hehe..sampai semput nafas kan

    Ismi Amnah: ecah pon dah lama x makan, tu pasal jumpa yg fresh kat kedai terus beli..hehe

    Izni Hafiz Abdul Rashid: iyeee...cik abg keje kat UiTM.. :)

    Imah: ecah takut tgok cite seram...gelap jek nanti sampai abis cerita sebab tutup mata..haha

    ReplyDelete
  6. ha ah la, seriau pulak tgk gmbr 1st tu..hihi

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis