24 August 2013

Daily Entertainment: Nuffnang, Astro #GoBeyond #UrMalaysianIsShowing

Assalamualaikum

Berapa panjang hashtag daaa..puas nak menaip..hari ni, means sekarang ni ecah ade kat midvalley..sambil jalan2 seorang diri sebab abg gambo shoot gambo konvo kat Cyberjaya hari ni..

Actually masa datang tadi ecah gerak ngn mekonie (letopkeypad), sebab cik kak tu ada event ngn Nuffnang and Astro...sambil die buat aktiviti tu ecah round2 jelah tgok dia n blogger yg lain mcm Anis Athia, CikLilyPutih dan ramai lg la ade yg xkenal...

Mula2 x meriah lagi, so ecah gi lari solat Zohor dulu..bile dh xde ape nak buat saye naik atas semula and tgok ramai gila orang kerumun tempat event Astro tu..ingatkan ada apa, rupanya Lisa Surihani n PakNil pon ada...Lisa sempat la jugak bergambar ngn peminat, PakNil baru nampak kejap dah hilang...dia ade event lain la tu..

Dalam ramai2 tu, tibe ade cik kak sorang ni menyelit ambik gambar ngn Lisa..orang lain semua suruh kawan ambikkan gambar, yg cik kak sorang ni bantai ajak Lisa berselfie..haa..ala2 bestpreng gituu..haha

  Ha...ni la cik kak yang diperkatakan...selebet dah la x pandang kamera..bencikkkk

Skodeng orang rebut2 ngn Lisa dari atas,dekat Daiso

Sebelum kejadian cik kak tu nak menyelit bergambo..haha

Lisa ni kecik jek..lebih kurang I jek, yang beza nye I ni kembang, Lisa kempis..hihi

Dah malas nak berdiri (penat tumit mak buyong to be in few months..hehe) lari la pulak lepak cafe...jumpa pulak group mana tah tp blogger jugak kot yg joint event Nuffnang, Astro n ChurpChurp (lupa nak mention)

Task die adalah: kena cakap kt ecah " You're perfect (and ecah kena senyum)..dah jadi pelakon sementara..dapat tisu sepaket..hehe..pape pon, goodluck utk team korang ye..

I guess that's all..nak sambung menyandar ni..hamboi mcm penat sangat..nak tunggu onie siap event die pastu chalo bete..abg gamboku syg menunggu...cewahhh..tah2 die pon belom balik lg...

Oh ye maafkan lah kalo tunggang langgang formatnye..blogging pakai ipad, susah nau nak edit itu ini...teknologi lah sangattttt

Be Healthy, Be Happy!

Sekian...xoxo,ecahdenan

3 comments:

  1. oh kawan i ada join event ni and dpt 1st runner up haha. comel je lisa

    ReplyDelete
  2. kite nampak kak echah kat starbucks.. jauh berfikir.. hahaha

    ReplyDelete
  3. cha: lisa cute n kecik..hehe

    Anish Athia: k.ecah x perasan anis pon...mmg menung pon...hehe

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis