30 July 2012

Precious Birthday

Assalamualaikum


Dah 4 hari ecah berusia 24 tahun...wah..umur pon nk wt ticker ke...ni la satu2 nye ticker yang kita rasa nak sentiasa berlalu lambat...kalo ticker kawen tu, kalo boleh sekali kelip mata, nak pass 1 hari...punye la nak cepat kan..heh3


Tahun ni besday simple2 jek...al-maklum lah dah tua...xde la seprise2 ni...siap ade org lupa lagi besday kite..padahal tido sebelah2...(huk3) *sila terasa cepat*


Walaupun begitu (cover geram..haha) birthday kali ni mmg sangat bermakna...dapat hadiah suami..hehe..anak sedara yg comel bagi secebis memo tulis HAPPy BiRTHDAY...comelnyewww..dapat hadiah coklat in a cup+small bear...anak sedara jugak bagi...plus, dapat hadiah dr abg gambo...


Tahun ni beliau bagi ecah hard disk..amek nak kau...dah berbulan2 membebel nak hard disk..nak letak itu ini..bile sampai masa, abg gambo suh teka ade ape dalam box tu ecah x dapat nak teka..siap cakap :" entah la...sebab xtau nak ape n x rasa ade nak ape2 masa ni"..ececehhhh..padahal dalam hati....hehehe


Alhamdulillah...saye suka ngn sume hadiah yg diberi..terima kasih ye sayang2ku....*blush2*



Minggu ni balik pahang rumah mak ecah...last jumpa masa kawin hari tu...Ya Allah...serius terasa lameeee sangat x jumpe mak...Dulu masa bujang balik pahang sebulan sekali pon xpe..ni baru 2 minggu dok jauh, terasa lain die punya rindu...seriusly rindu mak n abah...kadang2 bergenang air mata bila teringat...isk3


Semoga selamat sampai pahang minggu ni...mak kata nak beli kek celebrate besday ecah yg minggu lepas..yeayyyy


Sekian..xoxo-ecahdenan

4 comments:

  1. baru tahu ecah, kita sebaya....fiuu...=)

    ReplyDelete
  2. alalala..huhu..
    mmg lah x pnh tgk dejavu sbb ecah dlm kete time kami tgk..huhuhu

    ReplyDelete
  3. wah best nye best nyeee..
    smbut besday di samping suami..
    heee. nak jugak.. ngeee ;)

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir..
    best tu dapat hadiah hard disk...

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis