02 July 2012

Berita Sedih + Gembira

Assalamualaikum


Ya Allah...lagi 5 hari..debaran dihati, xtau nak cakap ape...kejap debor...kejap x debor pong..hehe..pape pon, saye dengan sabar menunggu hari..semoga Allah lancarkan segalanya..


Dalam happy, ade jugak sedih...sabtu baru ni ecah balik pahang, singgah RNR Temerloh..ecah terjatuhkan kunci kete dalam toilet bowl....yg paip die jauh ke dasar tu..last2 mak kne datang rescue bawak kunci spare...nak jadi cite lagi, sensor kunci spare rosak...kne panggil abg gambo dtg plak..dah la mak nk dtg tu amek masa 2jam ++..abg gambo nk dtg dari umah die amek masa 45 min jugakk..mmg dugaan sangat2..huhu


Dari hari isnin sampai rabu ni, ecah ade kt PWTC..ade KL Mental Health Conference 2012..khamis dh stat cuti n nak uruskan beberapa hal kecil...spa, inai, beli buah n jumaat gerak balik pahang....sabtu dah nikah


Subhanallah...Maha Suci Allah....jika benar ini terjadi, jadikan lah ia majlis yang dirahmati dan diberkati oleh mu..lancarkan lah urusan ini, dan permudahkan lah segala urusan kami..Amin...


Kawan2 doakan ecah ye pada hari tu....riso plak rase...perasaan bercampur baur...isk2..Sori ecah terpaksa amek cuti blogging stat hari ni...Kalau betol2 ada masa, ecah try on9 lagi....


p/s: Ya Allah, betol ke ni ak dh nak jadi bini org..ish2....takutnyeeee


Sekian...xoxo-ecahdenan

4 comments:

  1. dlm beberapa hari lagi dah boleh tukar status.tahniah ecah.

    ReplyDelete
  2. dugaan berdarah manis kot ni ecah..=P

    bertabah lah, dah tak lame lagi tu..hhehe..

    ReplyDelete
  3. dugaan.. kene kuatkan semangat untuk teruskan sumenye..

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis