02 July 2012

First And Last Fitting

Assalamualaikum


Ahad lepas, ecah ade kat umah..Tujuan balik kampung ni sebab nak jumpe wedding planner n fitting baju...Selama ni memang x penah fitting baju, ni la kali pertama tgok baju kawen saye..muahaha


WP bawak baju nikah, tapi bukan the exact baju...just nk tgok saiz...pastu pakai baju sanding plak...turns out yg baju ni bukan 2 pieces cloth yg mcm ecah nak....Tapi ecah still berkenan ngan bajunye...Still kosong n belom tampal2 bunga lagi...Tapi saye okay....Ntah, selamber jek...sume serah pada WP...hehe..Baju bertandang plak, 2 pieces..sama, belom ade patch ngn bunga or pape lagi..


Selain dr fitting, kiteorg bincang la pasal pelamin, meja makan beradap n bilik pengantin...Seriously, ecah ok kan aje ngn sume mende...kadang2 rase saye ni gilo selamber..mmg ecah xde tentukan ape2 pon melainkan, serahkan semua pd wedding planner...nasib la ecah berkenan ngn sume mende die buat...haha...


Kadang2 dalam hati rasa, kan bagus kalau nikah jek, bukan xnak sanding, tapiiii...xnak sibuk2 ngn sume mende ni...adoihh..tapi saye bukan menyesal tau!saye just cakap..........hehe...sebab ape yg sedang berlaku skang, saye happy dgn semua mende...kalau korang rase saye ni sangat selamba, mcm x amek tau jek ngn sume persiapan sampai semua serah kt org...NO, siape kate saye x amek kisah...saye SANGAT amek kisah...


saye even skip sume ttg wedding ni, saye terfikir kehidupan selepas kawin...saye x dpt bayangkan ape2..xnampak ape2..takut nyeee...malah sangat2 takut....risau ttg status selepas menjadi isteri....mampukah?


sekian...xoxo-ecahdenan

6 comments:

  1. adeh!!!!
    bila nak tgk gmbrnye ntah..
    hahahha...
    wowowowo!!!!
    5 hari lg...
    countdown2... hihihihi

    ReplyDelete
  2. sentiasa berdoa kpd Nya agar dipermudahkan segala urusan sblm dan slps kawen...

    ReplyDelete
  3. wah nevesnye kte dapat rasa perasaan ecah tu .. takecare dear.. be strong k.. just go on with the flow chaiyok2 ;)

    ReplyDelete
  4. insya ALLAH.. bile kte da sampai pade tahap tu takkan kte nk toleh balik kan... just wat yg terbaik dalam setiap ape yg kte lakukan supaya kte takkan nyesal nt... :)

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis