25 July 2012

Dah Dapat!

Assalamualaikum


Hari ni saye happy sebab dh dapat CD dari OP...tapi cd resize la...so sume x edit lagi...nanti ecah abis tgok satu2 dulu baru boleh share ngn korang..hehe


asyik tersengih2 jek masa tengok gambar2 ni sume....lucu plak rasa...hehe


tapi ade yang x best jugak...ade sesetengah gambar yg ecah perasan xde dalam pic tu sume....gambar family plak tu...adeh...susah hati dah saye....so, nak tanye dulu ngn person in charge sane...ape jadi ngn gambar2 tu....kalo gambar biase xde la ralat sangat...tapi tu gambar family...uwuwuwu



hopefully sesangat gambar tu ade...ishhh....


sekian...xoxo-ecahdenan

4 comments:

  1. siap bersilat lagi..skang ni susah nk cari org buat persembahan macam ni

    ReplyDelete
  2. Puan Ira : insya-allah ecah akn upload secepat mungkin..hehe

    sugar2 kapas strawberry: tu la...tapi silat2 ni sume ecah xtau pon ade..huhu...tau2 tibe kne duduk kt tmpt dieorg sediakan...giler selamber ecah xtau ape..haha

    oya:alhamdulillah..mmg syok..haha

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis