18 July 2012

KEMBALI

Assalamualaikum


Hai semuaaaaa...apa khabar ye korang2?Maaf lah ecah dah lama menyepikan diri..busy tu memang la kan...Alhamdulillah....dah selamat menjadi isteri kepada abg gambo tersayang...hehe


Dari hari selepas nikah tu dah ecah baaaanyak nk share ngn korang...tp bukak blog, tekan new post, kaku plak..xtau nak taip ape...banyak betul cerita...yang happy, x happy, sedih, tension, marah...semua ada..celaru tau..huhu....tapi bersyukur sebab Allah lancarkan urusan kami walaupun banyak masalah dalaman...banyak....sampai mati ecah xkan lupa....huhu..tapi ni kita cerita kemudian ye?bagi ecah can catch-up mood blogging dulu..hehe


Hm, ecah dah selamat bergelar isteri a.k.a Puan  Aisyah dgn sekali lafaz jek, Alhamdulillah...syukur sgt2...kehidupan jadi isteri org pon blom sepenuhnya dilalui lg..sbb semalam baru balik dr cuti...tapi x honeymoon lg tau...ntah bile, sbb sabtu ni Insya-Allah dh berpuasa dah kita...so, tangguh2 la dulu...hehe


Banyak ecah nk share ngn B2B...hmph!nnt tau...






dengan sepenuh hati sangat menyukai mekap BELIAU


sekian...xoxo-ecahdenan

11 comments:

  1. tahniah puan aisyah!

    naik seri u!
    santeeekkkk!

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH PUAN AISYAH...
    =)

    ALHAMDULILLAH..DAH KAWEN DAH DIE..HEHE
    ADE TGK GAMBA ECAH DR MINISTRY ON MOMENT
    LAWA...=)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..
    tahniah ecah. =) wah..puasa berdua la nie ya.hehe~

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. ecah.
    tahniah
    welcome to d club.
    huhu
    cantek bangat

    ReplyDelete
  6. Selamat pengantin baru ecah! Wah sambut puasa dan raya dengan org tersayang la tahun ni..best3x! :)

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis