03 July 2012

8th KL Mental Health Conference 2012

Assalamualaikum


Hari ni hari ke-2 ecah di conference seperti yang dinyatakan di atas..pengalaman yg sangat seronok, sebab dapat menambahkan lg ilmu dan berkongsi maklumat ngn doktor2, nurse2 n clinical psychologist...tapi, otak rase peeenat sangat...banyak mende nak absorb..banyak info baru, topic baru n x penah denga..ngntok pon ade..hehe


Ape yg best?Of coz la makannn..muahaha...makan aje keje...pulak tu, mmg melantak abis2san...x pikir pon hujung minggu ni baju muat ke x...siyes x pk...once nampak makanan sedap, kaut...ngap sampai abis...ah sudahhhh..

Esok last day...banyak ckp pasal psychiatry pulak..hari ni banyak topic psychology..tapi still esok banyak mende yg berguna ntk dipelajari..seronok kenal ngn doktor2...siap org lain pon panggil ecah doktor..."doktor dari hospital mane?" hihihi...saye sengih jek..bangga jap..muahaha


Bersyukur, dalam dekat2 nak kawen ni, ecah masih blh fokus ngn conference..kalo x, rugi jek datang kalo dok termenung,,cuma ade slot2 yg mengantok tu, mmg x dapat nak elak la ecah 'terhangguk2 paham'..haha


Ok la, ecah nak kemas2 beg..ade 2 malam jek tinggal nk kemas beg ntk bawak balik pahang..tp saye malas sungguh..xde mood...


Normal ke dkt2 nk kawen ni kite sensitif?ecah kuat sgt terasa, sensitif n rase semacam jekkk...risau, takut n even rasa xde hati nak kawin...Ya Allah..jauhkan fikiranku dari bisikan syaitan....Amin...


Sekian...xoxo-ecahdenan

1 comments:

  1. hu3.. sensitif mase dekat kawen maksudnyer dalam mood jadi tunangan org... itu sgt perkara biase... ho3.. dah dikategorikan sebagai dugaan bertunang.... (just giving my opinion based on my reading)

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis