16 May 2012

Tak Sempat, Abis Lahhhh =___=

Assalamualaikum


Minggu lepas ecah MIA (Missing In Action) dalam dunia blogging ni..sebab nye, kene gi ikot doktor gi outstation kt kerteh...ingat abis keje dh boleh balik, tapi keje extend plak...kene wt trauma work ntk mangsa letupan gas kt paka tu....huhu


Pengalaman buat Trauma Work ngn doktor mmg best...dpt blajar mcm mane nk handle mangsa trauma, mcm mana nk atasi stress n macam2 lg lah..banyak pengalaman yg x terkira...ingat minggu ni, kire setel lah keje tu, skali company gas (xleh dinyatakan nama) mintak kiteorg extend hari...kiteorg kene datang lagi ntk 2 sesi seterusnya...Ahad, Isnin , Selasa minggu depan, dan hari yg sama, minggu depan satu lagi...


cukup ke masa yg ada ni?huhu


Bile dihitung, abis dah 2 minggu terakhir ecah dlm bulan 5 ni..burn baby burn..adoiii...pastu tinggal plak bulan 6...dalam bulan 6 tu nanti, satu minggu kene teman abg gambo gi Trolak ade wedding job sehari, pastu hujung minggu satu lg nak kene balik pahang jmpe WP, nak fitting baju..hujung minggu satu lagi nak buat pre-wedding, hujung minggu satu lagi kena balik, wajib balik! Nak tgok persediaan kat umah...


Adoi...cemane lah nak selit hari2 yg ade...barang hantaran x setel lg ni..WP dah mintak design pelamin nk yg mcm mane...WP mintak gambar nk wt guest corner...sempit n sesak rase...Bile plak plan nk gi spa, bile plak nak balik wt hantaran..


Baru sekarang saye rase sesak n masa x cukup..ish2


Sekian..xoxo-ecahdenan

2 comments:

  1. suke bace persiapan wedding ko cek cah..hu3... aku yg kebosanan di tempat keje... best kot bz... xlah menanti setiap saat berlalu.. rase penat nye..lambatnyer mase berjalan...

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis