30 May 2012

A little bit here and there

Assalamualaikum

apa khabar kawan2 hari ni?ecah cam biase....alhamdulillah sume okay dan selamat..ecah pon sihat...hati pon gumbira..hehe...tapi....bila tgok event kat facebook tu, rase sayu plak hati....ramai kawan2 ecah dah nak kawen tahun ni...untuk bulan ni saje ade 3 orang nak kawen....tapi masalahnye.....semua ecah xleh gi....sedih sangat2...sebab dieorg kawen hari sabtu....ecah kerja hari sabtu...sedih sgt..Ya Allah...nak sangat jumpa kawan2 sekolah...kadang2 rasa bengang keje macam ni...hari sabtu kerja, ade urusan ape2, kawan nak kawen ke ape ke, sume takleh gi..bengang..tapi nak buat macam mana...ni la sumber rezeki saye...ape2 pon bersyukur...

tapi....nanti ape pulak kawan2 cakap, mentang2 die pon nak kawin...sibuk nak kawen, sampai kawin kawan pon takleh nak gi...tapi bukan sebab tu...harap kawan2 paham...isk2...sedih ok!

hmmm...sesuatu yang mengnebeskan and at the same time, menggembirakan...cantik nombor ticker kat atas tu...1 bulan 1 minggu dan 1 hari je lagi tinggal..sekejap rasa happy, sekejap rasa nebes, sekejap rasa serabut...rasa serabut tu la yang banyak..hahaha

balik ni jumpe mak abah, bincang ape yang patut, plan balik pahang minggu ni, kemas bilik sehabis-habisnyeeee!!chayokkk

sekian..xoxo-ecahdenan

4 comments:

  1. xdpt pegi, kita doakan shj utk mereka..

    ReplyDelete
  2. bukan bilik da kemas? ke katil je da kemas? hahaha!

    doakan untuk mereka, mudah2an, mereka pun akan mendoakan kita...amin~ -D

    ReplyDelete
  3. kenduri kengkawan pon..moon xdpt nak g...semua kenduri yg luar dari KL..terpaksa tolak...

    yg kat KL pon..dah byk sgt kenduri kena pergi.. huhu

    ReplyDelete
  4. ralat jugak kan kalau x dapat pergi kenduri kawan2... tapi nak wat cammana kalu dah keje...

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis