05 April 2012

الفلاح - Tau Tak Ape Maksud Dia?

Assalamualaikum


True Success, that is what Al-Falaah means. True Success not only in Dunia, but of course in Akhirah too. Tu la harapan pemilik blog ni. 


ewah2, bermukadimah pulak ye saye hari ni...al-maklum la...bab2 mukadimah ni ecah kaku sket..tapi kalo nk suh bebel, lajuuu jek...hehe..ok, hari ni ecah nk do a favor to someone...walaupon blog saye ni xde la hebak sgt, tp ape la salah nye tolong org dgn promote2 bisnes sket kan?hehe


so, bagi peminat kain cotton and pengguna setia VCO (Catalyst Virgin Coconut Oil)..ecah nk share ngn korang blog yg tgh dlm proses mengembangkan bisnes kain dan produk kecantikan..i present youuuuuuu Al-Falaah Shop!!!!yeayy....


errr..x best ek?hehehe..ok2..taip macam biase


VCO


ecah rase dh ramai yg kenal dan tahu pasal VCO ni, cme antara guna n tak je kn? so, pd sesiape yg rasa nak guna VCO and nak beli supply baru VCO, meh la beli ngn Al-Falaah..tambah2 lagi kalo korang dok area Keramat or Setiawangsa....owner Al-Falaah dgn baik hati nye bole hantar right to yor doorstep! wahh...bkn slalu kan?kan?kalo nk pakai pos, kne tmbah charge lg...so, meh la beli ngn Al-Falaah..hehe


Kain Cotton




ha, owner Al-Falaah ni seorang yg tinggi taste die dlm bab2 pilih kain ni..yg die pilih sume cantik2...sudi2 la datang blog die usha2 kain cotton English and Japanese yg ade..mane tau ade yg berkenan di hati...harga berpatutan, Insya-Allah...Free Postage lagi tau...


Meh la kite ramai2 mengusha blog Al-Falaah ni...Sedikit sebanyak dpt bantu die kembangkan bisnes kecil-kecilan die...Insya-Allah, dgn sokongan korang, dapat la beliau mencapai True Success, Dunia, dan Akhirat....Amin....




sekian...xoxo-ecahdenan

1 comments:

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis