12 April 2012

The Cabin in The Woods Preview (Thanks To Nuffnang)

Assalamualaikum


Subhanallah...hari ni dah khamis....cepat kan masa berlalu..datang keje hari ni rase cam hari Isnin plak..nasib xde  Thursday blues...hehe


disebabkan semalam cuti, ecah mmg payah sket nk on9 kt umah...so ecah tangguhkan dulu cite ni..cerita nye, selasa lepas ecah pegi preview The Cabin in The Woods...Alhamdulillah, kali ni dapat tiket free lagi dr Nuffnang..




Synopsis:
Five friends go to a remote cabin in the woods. Bad things happen. If you think you know this story, think again. From fan favorites Joss Whedon and Drew Goddard comes The Cabin in the Woods, a mind blowing horror film that turns the genre inside out


ecah copy+paste jek...malas nk pk panjang2...cite ni bukan cite antu ye..cite ni ecah xtau nk cakap macam mane...sebab asyik bertukar2...mula2 cite pasal remaja gi vacation, pastu dieorg jumpe trapdoor dalam cabin tu...dieorang main mende2 bawah tu and bace satu diari anciet yg ala2 dah disumpah, bile baca jek satu perkataan latin tu, secara otomatik dieorg dh menyeru kembali zombie tu bangun..so skang zombie ni datang nak bunuh dieorg...tapi, disebalik kejadian ni, ade sesuatu yg dirancang...kehadiran zombie ni sebenarnye dirancang n dikawal untuk menjaga kesejahteraan manusia di bumi....nak tau?kene tengok..


bagi ecah, cite ni ok la...tapi ending die mengarut...tak logic la...adoi nye punnn...mane director dapat idea tak tahu..kalo setakat korang bosan gile2 n dah abis sume cite kat panggung dah tgok, rase nak jugak msuk panggung..ok la..gi la tgok cite ni..bukan nye tak best..best...tapi tak logic jek..thriller sekejap, pastu dah..tunggu abis jek...boringggggg


pape pon, thanks banyak2 kat Nuffnang sebab bagi tiket...dieorg sume peramah..best wooo...ni 2nd time dapat tiket free...lepas ni bagi la lagi yeeee..hihi


sekian...xoxo-ecahdenan

5 comments:

  1. best nya ecah selalu dapat tiket nuffnang.teringin nak join community dia. tapi nya mcm tak boleh nak sign up je.

    ReplyDelete
  2. SarahSyafiq: sign up la kak...free jek...

    ReplyDelete
  3. kalu mengarut tu sy da dpt byg kn camne cite nyer hehee

    ReplyDelete
  4. haha, cter ni macam tak best jek :P

    p/s : tak kisah nak tulis pasal ape, hehe XD

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis