03 August 2011

Patut Ke Dengki Ngan Mak Sendiri?

Assalamualaikum

nk tanye, patut ke kite dengki/jeles ngn mak sndiri?

jawapan ecah YE!!

sebab ape?sebab pagi tadi kite kol die mase sahur....tanye la mak masak ape...die nganjing wo...mak masak ikan patin masak tempoyak n sambal tempoyak ikan bilis n petai...mane x nanges saye?pebret food tuh!knape mak buat saye macam ni...uwaaa..sedap nye...

mak, angah balik minggu ni, mak masak lauk yg same ye?ye?pelissss...huk3

mak saye suke mcm tu..kalo g jalan pantai ke, makan sedap ke, gi shopping ke, suke kol pastu nganjing....hehe....kadang2, die siap ckp, "kau buat ape tu ha, gemok?" (ayt mak kalo die msg ecah) huu..sampai hati mak..sob2

p/s: rase mcm x patut plak nk letak gambo lauk2 tu sume..hihi


ak pon x paham knape ak letak pic ni..haha...


sekian...xoxo-ecahdenan

10 comments:

  1. so sweet.. haha.. pandai mak kamu bergurau.. :-)

    ReplyDelete
  2. huihhhh yg baca pun bole terliur hoiiiii huhu

    ReplyDelete
  3. reza al-razi : thanks..mak saye mmg mcm tu..suke buli saye...huk2

    ReplyDelete
  4. sumaiyah mokhtar : same la dgn yg denga mak b'cerita pnjang2 ni..huuu...

    ReplyDelete
  5. sergeant keroro : comel mcm yg taip blog ni..wahaha

    ReplyDelete
  6. kalau mak tak buli anak, maunya dia kena buli ngan anak.. iye dak.?

    ReplyDelete
  7. slm...mak awk bergurau tu...mana ada mak yg x syg kan anaknya lebih2 lg kalau dah jauh...mama pun mcm tu dulu masa anak dok hostel tapi bila die balik mama akan masak lauk kegemarannya...jgn marah mak tu yer...syurga ditapak kaki ibu ingat tu...:)

    ReplyDelete
  8. thanks sume ats nasihat..in case korang x perasan, entri kt atas ni xde unsur2 marah kt mak pon....all fun n gurau2....i love my mom..who wouldn't???lalalala

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis