04 August 2011

Aku Pernah Dapat Metered Earnings???wahhh!!

Assalamualaikum


ye!saye xtau pon saye ade dpt metered earning...hehe..sehari jek pon...on my birthday...agak nye NUFFNANG nk bagi adiah besday la kot...hoho


siyesli saye xtau buffered earnings mcm mane..metered earnings mcm mane...main hantam jek....ade rezeki ade la, xde xpela...kalo kepala asyik nk fokus ke duit jek, nk menaip pon rase x ikhlas...sbb dok pk mende la entri yg best dpt tarik perhatian org...


pastu nk kene blogwalking sana sini..bukan x suka, tp kalo niat blogwalking nk kenal2, pastu buat kawan ok la kn..ni serba salah plak stkt dtg say hi, pastu larikkk....kot ye pon, bace2 la entry...tego2 la sket selalu..baru blh wt kawan...ecah pon skang bru nk b'jinak2 ngn geng UTM BLOGGERS..sblm ni malu2 jek..hihi


kwn bloggers yg penah jmpe pon baru 2 org..hoho..ape yg penting, taip la ape yg korang rase nk taip..kalo ade org sudi baca, dia baca..kalo x sudi..lantak pi dia la kan...kite baca jela blog dia ngn ikhlas....


mane blh tnju k kan..bape ketul la sgt saye dpt..hoho




al-kisah NUFFNANG ni, thanks for the metered earnings....nanti la saye belajar dgn lebih lanjut pasal earnings ni sgale..aisehh..mmg x reti langsung..asl masuk duit jek suke, xreti nk menten mcm mane duit tu...hihi


sekian...xoxo-ecahdenan

12 comments:

  1. yunk.. metered earnings tu dah habis taw.. macam ni mule2 ecah kene dpt buffered earnings then buffered earnings (BE) tu akan ada dekat blog kte bergantung la smpi hbs kempen kdg2 seminggu , 2 mingu atau sebulan pun bole.. so bile Buffered earning tu dah habis barulah jadi metered earnings .. ni mst kes da lame tak bkk nuff kan huhu .. neway tahniah taw sikit banyk tu rezeki.. ini permulaan mybe ada lg tuk yg akn dtg chaiyok2 ek ;)

    ReplyDelete
  2. nazirah: hehe..tau cik naz..kalo ME tu ade lg msti duit pon b'tambah2..ni xde dh..hari tu je ade..hehe...nway, thanks for the info..ecah pon mmg x arif sgt ttg mende ni..

    ReplyDelete
  3. sy ni berangan dlu la nak dapat buffer earning metered earning bagai tu..wuwuwu..blogger baru.hehe.ape2 pon kite menulis iklas kan.bukan nk piki duit je. :)

    ReplyDelete
  4. huhuhu. kira ok la.. hehe.. nway tahniah

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah .. rezeki akak kann :)

    ReplyDelete
  6. boleh la bg duit raya nnt ye.. heheh..

    ReplyDelete
  7. tahniah... nnt dah cukup tabung dengan nuff tu, boleh belanja ek.. :P

    ReplyDelete
  8. ehe.anim pon sampai skunk tak tahu ape tu BE tapi just join je.

    dpt xdapat lain cite.
    blogging ni fun gak rupenye.
    ehee...

    ReplyDelete
  9. hehehe takpe2 chaiyok2 same2 ek hehe ;))

    ReplyDelete
  10. bulan ni aida dapat 4 buffered earning. rezeki time puasa.. hehe. ;p

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis