05 August 2011

Al-Kisah Baju Raya

Assalamualaikum


hari ni ecah pagi2 g opis mcm makcik kemboja jual baju dlm kain junjung..sebab ape, petang kang nk balik kg..so, ecah bawak la beg baju siap2..bayangkan la...beg baju, handbag, beg g seminar semalam, beg letak brg ntk mak n abah..jalan kaki kedek2 gi keje..mmg siyes mcm makcik junjung..hahaha


tapi, sume tu x menjejaskan mood ecah yg nk balik kg..i'm cool..i'm happy..lalala


oh, hari ni x naik tangga sampai tingkat 5 la mcm slalu sbb brg dh banyak..ecah skang tgh m'cabar diri utk naik tangga smpai opis ecah tingkat 5 ni hari2...haha


ni la die saye bawak..haha
duduk jek ke meja, bkak fsbuk doluuuu...tgok2 blogshop..sekali ade baju cantik maaa...(smalam pon tgok yg tu gak..haha)..tp hari ni lainnye, ecah bawak PITA UKUR..yeee..betape semangat nye saye sampi ecah angkut pita ukur yg org buat jahit tu nk ukur badan according to the saiz yg ade dlm blogshop tu..hihi..semangat kn?


paham x baju ni santek?ke x paham?tolong la pahammmm!!hehe


ni pon!cantek..harga pon cantik tp berbaloi2....
lepas tu, jumpe plak baju yg super duper cantik..haa...gatal dh hati ni nk beli baju ntk majlis ehem2 nnt..haha..xpe2...blom sampai mase nye..dh ade seru, kite cari balik tuan punye baju tu, kite beli..yeaahh


korang dh beli baju raye?kaler ape?bape hinggit?beli yg lima posen sudaaa..hoho


p/s: nk tgok baju2 tadi?usha kt sini ye..BAJU RAYA COLLECTION

sekian..xoxo-ecahdenan

12 comments:

  1. yg pink tu sgt lawaaa la ecah.... :)

    ReplyDelete
  2. CikRangers (CR): CR ckp lawa sbb CR suke pink kan?kan?hehehe

    ReplyDelete
  3. ijatkomeng: iye?komeng aci tolong belikan ntk akk..."akak ok!"hahaha

    ReplyDelete
  4. err..ni y malas nk puji...hahah.,..harap maaf...kredit anda tidak mencukupi utk membuat panggilan..sila tambah nilai utk membuat panggilan seterusnya..terima kasih...tuutttt....hehehe

    ReplyDelete
  5. hehe wah bnyk brg ek yeay hoho balek kg .. huhu bgslh ecah.. cbr diri naik tingkat 5 tu .. kte pn nk wat gak tp bkn taknak kte dtg awal2 pg kadg2 ku 7 da smpi ofis takde org nak nek tangga rasa macam seram je aih sunyi smcm huhu .. tp baju raya online ni mmg cntik cume..tkt ble order nt barg smpi tk muat pakai alahai tu yg rugi tu lebey bek pilih sndiri .. scr live hehe bole sarung2 kalau tak muat bole tukar saiz on time gak kan huhu ;)

    ReplyDelete
  6. yang second tu lawa siket.. nampak seksi siket.. hahahaha

    ReplyDelete
  7. ijatkomeng:nah topap sploh inggit!bls komen..bls komen!haha

    nazirah: ecah baru nk terai2 ni...siap ukur2 lg...hehe

    Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : nk yg seksi2 pulee...hahaha

    ReplyDelete
  8. ehehee.. da backup la sepasang dua... :p

    ReplyDelete
  9. ain ske yang
    kaler pink tu kak ecah. hee :D

    ReplyDelete
  10. hehe.. dah start membeli dah semua org..

    ReplyDelete
  11. ishiko: belom beli pape lg ni..adehh.adehh

    Ain: kalo ain suke pink, ain beli la yg tu..hehe

    aiman: ade member, belom pose pon stu family dh siap baju raya..haha

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis