15 January 2017

Daily Life: January, 2017

Assalamualaikum



Sekarang kita dh memasuki separuh bulan Januari, sekejap sangat kan masa berlalu. Pejam celik dah hari Jumaat, pastu Isnin mula la lemau nk kerja, yg duduk rumah saje2 ni pon sama naik jugak lemau nya. haha. Pastu tau2 je dah hari Jumaat, dan hujung minggu berlalu sekelip mata je. Esok lusa tau2 dah nak masuk 2018 pulak.

Biasa orang masuk new year jek ada la list azam masing2 kan? Yang paling common, NAK KURUS. Walaupun ecah sendiri bukan jenis yg suka berazam itu ini, keinginan nak kurus tu memang ada tiap2 awal tahun baru. Tapi bila dah sampai hujung tahun, timbang berat bukan jadi makin kurus, tapi makin naik ade lah. haha. Apa la nasib. :p

Tapi tahun ni, rasa macam nak berazam sikit lah. Yela, usia pon bukannya makin muda, anak pon dah 2 ni ha. Kalau pun bukan azam sungguh2, tapi sekurang-kurangnya kena ada planning. Baru la kite tahu hidup tu untuk apa. Baru la ada rasa keazaman dan excited nak kejar sesuatu kan. So, tahun ni nak cuba rasa, mcm mana mengejar sesuatu azam. 

So ape lagi, jom la gi list nak berazam apa.hahahahaha (rupanya x buat lagi ye ecah!) *nangis*

Be Healthy, Be Happy
Aisyah Adnan

0 comments:

Post a Comment

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis