21 March 2012

The Vow Preview

Assalamualaikum


hari ni dh hari rabu!yeay..tp xdela nk happy sgt..prg lain keje smpai jumaat jek..ecah keje smpai sabtu...so kalo nk yeay pon kene hari esok...haha


haa..ni al-kisah movie..semalam ecah gi tgok cite The Vow..all thanks to nuffnang sbb bg free tiket. Eksaited tu gi the curve semata-mata nk tgok cite ni...yg eksaited nye, sbb first time dpt tiket dr nuffnang..bkn selalu kn...hehe..kalo nk tau mcm mane ecah dpt tiket ni..layan SINI




Sinopsis:




Selepas 5 tahun berkahwin,  Paige (Rachel McAdams) dan Leo (Channing Tatum) menghadapi dugaan terbesar dlm perkahwinan mereka apabila Paige, hilang ingatan dlm satu kemalangan. Paige hanya mengingati keluarganya dan bekas tunangnya (Paige menganggap mereka masih bertunang) tetapi tiada satu pun ingatan beliau terhadap perkahwinan bersama Leo.

Walaupun begitu, Leo mencuba untuk mengembalikan ingatan isterinya dengan pelbagai usaha supaya Paige akan jatuh cinta kembali. Adakah usaha Leo berhasil?

haaa..amek nk..ayat karangan SPM..mcm x lulus jek ni..haha

Pendapat Ecah:

bagi ecah cite ni best! adaptasi dr kisah benar tu....tapi kene tahan sedih sikit la...sebab tacing gile kot..bayangkan suami cuba nk buat isteri die ingat kt die dgn pelbagai cara, tapi isteri die x dapat terima, x ingat langsung, malahan marah pulak suami. ade gak la nk nangis..tapi tahan..hahaha...isu kekeluargaan memang ditekankan dlm cite ni. cite ni macam cepat abis..tapi tayangan die lame gak. Overall, ok la...xyah tgok ngn pakwe pon xpe..heh3

So, korang moh le reramai layan cite The Vow...memang best...tacing.sob.sob. Pape pon, time kasih banyak2 to Nuffnang sbb bagi tiket free. Ade mase bagi la lagi!hehe

Oh ye, yg best nye, Nuffnang bg mende ni.. I like!hehe



sekian..xoxo-ecahdenan

2 comments:

  1. Nak tengok The Vom gakkkkk! Hehehee memang dari memula tengok iklan terus jahatuh cinta sama ini movie. Hehehe

    ReplyDelete
  2. kalu tacing2 ni kena control la..x best..comot mekap hehehe

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis