09 March 2012

NUFFNANG: wahh Thanks for Miss World Malaysia!

Assalamualaikum


ehe..ade lg saye ntk hari ni...dh siap cite pasal kawen, nk cite pasal nuffnang plak...tadi mase godek2 account nuffnang tu, ecah tgok ade satu lg BE tgh running...Alhamdulillah...suke tgok..hehe...tp xde la masyuk mcm blogger handalan lain...kite biase2 je...


tapi, just nk menyatakan kesyukuran dan rasa terima kasih la pd nuffnang sbb bg peluang BE tu sume lari2 n joget2 dlm blog ecah yg x seberapa ni...kalo ikotkan sebelum ni, bapok susah nye nk dapat kan BE...CTR pon payah..apetah lg nk BE kn?huhu...


tapi tu la, kite kene sabar...xyah pk sgt nk dpt BE tu...kalo die ade, die dtg..kalo rezeki kite, insya allah...kite dpt jugak kn...so, biarkan BE tu bahagia kt sini..hehe
picture kredit to: NUFFNANG
thanks Nuffnang!bile BE Miss World Malaysia buat runaway dlm blog saye ni, rase mcm saye pulak Miss World nye..hehe


aha!if you think u have the credibility to be our Miss World Malaysia, how about joining in?? click Miss World Malaysia 2012 to find out more!


sekian..xoxo-ecahdenan

3 comments:

  1. sama lah kiter..tahniah2!

    http://sepetgurl.blogspot.com/2012/03/suria-masuk-miss-world-malaysia.html

    ReplyDelete
  2. wahh ! tahniahh2 . kiter dah lama tak check acc nuff :D

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis