02 January 2014

Family Life: Azam Tahun Baru Suami Saya

Assalamualaikum

Walaupun 2013 tahun yg menyedihkan, tapi x menghalang kita nak sematkan azam baru utk tahun 2014 kan...harapan tu kena ada, dan of course la kena diusahakan..macam suami saye ni..




Mungkin niat dia baik...tahun ni nak rajin tolong isteri masak kat dapur...tapi...emm...tapi kenapakah sebegini rupa?haha

Ni gimik jek sebenarnye...kalo betol2 buat ni dah lama senduk tu ecah buat topi atas kepala dia...senduk dah sama besar ngn kepala...sabor jelah....buat loyar buruk pandai la die ni...kalo dok menolong kt dapur rasenye boleh kalah Gordon Ramsay (cerewet...pfttt)...kui3

Be Healthy, Be Happy!

Sekian..xoxo-ecahdenan

1 comments:

  1. Assalamualaikum ecah, pelik lah. awat besar sangat senduknya. hihi azam baru tetap kena ada ye dok? hiewhiew ~~~

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis