06 July 2011

EXAM PTD?

Assalamualaikum!


haha..meh ecah nk gosip satu cite..ade la sorang dua kawan n bloggers yg ecah kenal dapat panggilan gi exam PTD..ecah pon beria la wish goodluck..suh bace buku sume..prepare n bla.bla.bla.


sekali.....abah kol ptg td ckp, ecah pon dpt gak panggilan tu..laa..bile plak saye mintak??ke ade tp lupe??then i checked back my SPA application..ooo...ade la seketul..hok last skali...ni msti xde mende dh nk minta mase tu..


ecah seriously x expect pon nk dpt PTD ni...sbb nye, ecah dh la lembab math..mase exam PTD tu nanti ade math plak tu..pastu nnt kalo dpt (kalo la kannn) latihan fizikal...mane larat..woii..naik tangga 4 tingkat pon aku dh semput..ngk nk suh aku lari 1  point bape km tah nnt...semput mak..semputttt!!


lagi satu..sebab dan alasan yg kukuh ialah.............................


























aku yg sebelah kanan tu ha..yg PENDEK!!!




x cukup tinggi boley ke weyy?berat pulok terlebih ni..wuwuwuuuuuu


see???kenape saye xnk g exam PTD tu?huuu


sekian...xoxo-ecahdenan

6 comments:

  1. wheew. PTD. jangan tak pergi. sayang~

    ReplyDelete
  2. pergilah ecah,mana tahu ada rezeki...cubalah dulu

    ReplyDelete
  3. er .. ramai orang berebut nak PTD ni .. jadi jangan sia-siakan .. kalau nak kerja yang stabil dan gaji juga stabil, kerajaan laa jawabnya ..

    tak salah mencuba, mana tahu rezeki ..

    i hve one of my friend tak dapat pergi dan dia nak sangat pg exam ni, sampai nanges dah .. jadi hargailah peluang yang orang bagi !!

    all the best !!

    ReplyDelete
  4. nak jadi ahli PTD gak la....leh terbang sana sini,,,,

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis