03 August 2012

Nuffnang Premier Screening: Step Up Revolution

Assalamualaikum


Salam Jumaat semua...yeay, dh hari Jumaat...malam ni balik kampung jumpe mak abah ecah..rase macam dah lama sangat kiteorg tak jumpe..huhu


Haa...rabu baru ni, ecah dapat free tiket lagi...thanks to Nuffnang!x sia2 buat blog entry ngarut2, akhirnye dapat gak tgok cite ni....hehe


Lokasi cam biasa, kt E@Curve, Damansara..yang special nye, kali ni ecah tgok cite ni ngn abg gambo...first time movie date ngn beliau lepas kawen ni...hehehe..


Overall, bagi pendapat ecah, cite ni sangat2 best...setiap masa ade dance, xde la jalan cerita meleret sangat...tapi pada yg dah tgok, x puas hati sebab xde certain watak lame cite Step Up tu, nasib lah kan..nak buat cemane dah dieorg xde..hehe



Ape yg best ngn Step Up kali ni adalah, tema dances die FLASH MOB..mmg best woo..xde la main battle atas stage jek..kali ni open n thrill...korang layan la kalo minat cite2 macam ni...ecah mmg suka..


So, ramai2 la korang ke cinema, layan cite baru...hehehe...Thanks Nuffnang for the tickets!


Sekian...xoxo-ecahdenan

0 comments:

Post a Comment

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis