22 November 2011

Bahaya minuman 3+1

Assalamualaikum....


hari ni line tenet opis prob..ni pon cucuk usb wireless sbb nk curik wireless depan....hehe..dh xde keje nk wt tu, kiteorg borak2 jela...sambil berseronok-seronok gossip pasal kemenangan pasukan #HarimauMalaya semalam (which is den xyah cite dh korang blh bace puluh2 blog cite pasal ni...hoho)


hari ni bos suh isi requisition form...kot2 nk request ape2 ntk pantry ke, stationery ke kn..so, kiteorg cite la psal air 3+1 dh abis dh dlm kabinet....tibe2 klua pasal x elok minum air 3 in 1 ni...padahal sume kt sini kaki 3 in 1..(ye, termasuk saye) huhu...


so ecah nk share ngn korang keburukan minum air 3 in 1...bukan nk kate xleh minum langsung....kurang2 kan la....utk kebaikan diri kita sendiri....siap budak2 opis kate kite beli green tea jek pasni..jgn beli 3 in 1 dh....kalau konon2 nk kurangkn, tipu jek nnt...asal ade dlm kabinet pantry, hari2 kompem ade org buat air 3 in 1..haha


so, lets drink green tea! (mintak2 la kurus copek...huhu)


klik bg tembam
sekian...xoxo-ecahdenan

4 comments:

  1. dari dulu da ada kajian tp ramai x peduli

    ReplyDelete
  2. tu la mmg bahaya kte pun jrg minum 3 in 1 ni huhu lg bgs mnum air bancuh sndiri kan huhu ;)

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis