28 September 2011

Convocation Part 1

Assalamualaikum


and good morning!wahhh..4 hari x update blog..nasib bukak blog ade mood..bese kalo bia berhabuk sehari dua mcm ni bukak2 mmg xtau nk buat ape la...hoho...well, as some of u may know, ecah offline for a few days due to my convocation..seronot mmg seronot...tp ade beberapa perkara yg x berapa nk seronot...but still, seronok!!!yeay....(berapa banyak seronok daaa)


okeh...ecah decide nk buat part ntk update konvo ni...dr mula....saaaampai la abes konvo....ceh, mcm banyak jek cerita die kn....hehe..actually, nk cite sume xleh..gambo xde..sume gambo konvo ade kt abg gambo...ecah punye gambo, 1 pon xde..sbb kamera tertinggal dlm kete mase tu..huk3


okeh, Convocation Part 1 ecah nk mulakan dgn cite perjalanan ke JB..well, perjalanan stat quite late la...abg gambo dtg lmbt, gi singgah carefour dlu, pastu jam pulak...tp sume tu ok la...kiteorg selamat sampai jugak akhirnye...tp yg x bestnye mende ni....
















terbalik viva ni..hoho
huhu..dasat kan?ni kejadian dekat ngn JJ Au2, Setiawangsa...mula2 klua umah jek dh nmpk eksiden...risau den...yg pelik nye mcm mane la jadi mcm ni..die laju ke, nk elak sesuatu ke..xleh nk agak...ish3..dasat....pemandu ecah x tau ape cite...mudah-mudahan selamat.....


pape pon, perjalanan ke JB kiteorg selamat...sampai2 jek trus ngn ektbiti bersama kawan2 la..penat toksah ckp...tp nk wt mcm mane..tu jek mase yg ade..huhu...




bersambung........

7 comments:

  1. jln cm tu pon eksiden jg ke?

    btw, ecah kalu bleh usha2 la blog tu sbb once click je blog ecah ni trus kuar pop up nyer iklan...sungguh x menyenangkan...

    amik perhatian ye

    ReplyDelete
  2. ish2 ~ bnyk betol org eksiden skrg nie

    ReplyDelete
  3. Macam-macam yang berlaku ek.. Dasat betol rupa kereta tu terbalik..

    By the way, Tahniah Ecah for the convocations~

    ReplyDelete
  4. dugaan nak pergi konvo la tu..
    tahniah2..

    ReplyDelete
  5. KhaiRin:alamak..kite xtau nk wt cmne...huhu

    ReplyDelete
  6. ish teruk gak terbalek tu aih
    tu la hrp2 slmt kan ;)

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis