07 September 2011

cara lelaki pandang perempuan

Assalamualaikum


hari ni dok sengsorang kt opis...pastu, mereke2 yg xde kt opis ni seronot jek kn nk nganjing ade hantu la ape la...adess...jgn la buat saye mcm ni..uwaaa...


pagi ni makcik ecah nk bgtau n cite kt korang cara lelaki zaman skang pandang perempuan...xtau la kalo korang tergolong dlm golongan lelaki2 ni pandang ke x kan..korang nk ke girls???hoho


wah awek tu.....cantik body die...
matanya yg bolat bak bulan purnama (weh, betol ke ni?haha)
 elehh..eyeliner jek lebih!
hidungnya yg mancung bak seludang   
hmm..shading je pn rupenye
rambutnya yg ikal mayang 
brape la die perabih gi saloon...kalo pkai tdung kn cantik
 pipi pauh dilayang 
xbrape nk pauh la..pink striking jek pakai blusher
 bibirnya yg bak delima merkah
  merah nye makngahhhh..lipstik xleh merah lg keee?
kaki bunting padi 
mane nye x nampak bunting, dok pakai legging ketat..pakai kain pon jarang...
 haaa..hok ni beh skali!dadanya yg mekarrr gituww 
mane x nmpk weh..die punye belah xnak besarrrr lagi ke!!!


haaa..macam tu la laki skang tgok pompuan..ape cantik sgt ke pakai warna warni..ketat sendat gitu??kot ye nak cantik..nak bergaya..bia la sederhana...nk mekap blh aje...tp light2 jela..nude2 sket..baru sweet n innocent..kn abang2 hensem kan?


hok yg seksi2 tu, saye yg perempuan ni pon rase nk tenung jek....eee..i sukeww la..hahaha


renung2kan....


p/s:jgn la kutuk sajak yg x brape nk sajak kt ats tu yek..hahaha
jgn ckp kt orang!diri tu tgok2 sket....(ehehehe)
sekian...xoxo-ecahdenan

12 comments:

  1. hoho.. id un like girls who to sexy or too hot.. it will make my eye burn.. ahhh.. opps ter-speaking london plak.. haha .;p

    ReplyDelete
  2. Dzarief Zuhdi:mak aih..nk kene google translate nih..hahaha

    KhaiRin:huhu..susahla kn...

    ReplyDelete
  3. yg last tu malu lah i nk bce..hihihi

    ReplyDelete
  4. betul2..cikasamjeruk suke tgk pompuan cantik..klo tgk yg seksi tu,tgk atas bawah..huahauah.

    ReplyDelete
  5. tp betul la tu..lelaki skrg klo tgk pmpuan hot-hot ni bukan nk ngorat btol sgt pn kdg tu..saje nak bahan ada la

    ReplyDelete
  6. jaga pandangan, tengok bawah.

    #kononnya

    ReplyDelete
  7. suka kalau lelaki tu kata ayu je tutup litup. perghh!!

    ReplyDelete
  8. EnciK AxixOu :eh,,xleh biasakan!haha

    NadiRah: i pon malu nk tulis...hihi

    cik asam jeruk ;jom kite tgok..hahaha

    aima mazlan :haha...baekk punyaa

    sergeant keroro:ahh..tipu la kamu keroro..haha

    Anyyss Shuhaimi:ayu mcm saye..heh3

    ReplyDelete
  9. hee terbek kot entry ni i lOike.. huhu betul la tu pndgn lelaki mmg cmtu . gatai huhu

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis