29 April 2011

petua & doa melupakan kekasih lama

assalamualaikum..

ape kabo kawan2 hari ni???hari ni ecah nk share berkenaan satu doa ni..

kalo korang dlm keadaan kecewa..bru putus cinta, putus tunang atau yg sama waktu dgn nya..jgn la sedey2...cuba amalkan doa ni..insya-allah..hati akan jadi lebih tenang


doa ni bkn semata2 doa..ia betul2 berkesan...insya-allah kalo niat kita btol2 nk get over org yg dh putus ngan kita 2..bnyk kan doa dan mintak petunjuk Allah..along ecah b'cinta 3 tahun ngn ex die...lepas putus, die amalkan doa ni..solat istikharah bnyk2..alhamdulillah...dlm masa 2 bulan hati die tenang..fikiran die btol2 clean dr fikir ttg lelaki 2...korang cuba la ye...mende ni sume ikhtiar kite je..yg penting niat dan keikhlasan...


pada sesape yg tgh b'cinta, b'tunang or dh b'keluarga tu, same2 la kite doa agar dijauhkan dr  perlu membaca doa ni ye...

sekian..xoxo-ecahdenan

11 comments:

  1. thnks!! tp nad dah lupekn..
    nak carik mngsa seterusnya pulak..huhuhu

    ReplyDelete
  2. eh ecah tanx la kongsi..
    nak amalkan ni hehehe :)

    ReplyDelete
  3. yunk, awat kechik bebenor???

    x nmpk, :)

    ReplyDelete
  4. nad: jgn cari bangla plak ye..haha

    cik ezy: baru pas frust ke??hihi

    cci: ish..awk nk amalkan kt sape?Awk 2 tgh seronok b'cinta..hehe

    shahsyaz: yeke?klik la pastu kalo nk save..nnt bole zoom...hehe

    ReplyDelete
  5. wahhh..
    tengs 4 sharing..
    tp chemay doa supaya kite tak perlu bace doa nie
    :)

    ReplyDelete
  6. salam
    nape susa sy nak lupe kn ek ?
    piszz bantu saye. . macam2 saye dh wt
    tp..
    =((

    add my fb,
    ekyn_swety@yahoo.com.my

    sye perlukn bantuan sgt3. .=((

    ReplyDelete
  7. waaa..!
    thnks yee..!
    nak try amalkan lah..!
    :D

    ReplyDelete
  8. cmne kite nk lupekn klu org yg kite syg tuh 1 tmpt keje ngn kite???1 jabatan lg..kire hari2 kite akn jmpe die..n klu terserempak,die mst akn bg kite 1 senyuman yg paling manis skali..cmne yer??dh buntu dh nih..

    ReplyDelete
  9. Nak lupa kan sbb dia dah bertunang pilihan keluarga, tp dia masih berhubung ngan sy..coz tak ada perasaan kat tunang dia..camana ni..

    ReplyDelete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis