21 October 2017

Luahan Hati Seorang Anak

Assalamualaikum

Hari ni Rasya cakap: "mama, papa work banyak la"

Alahai dh pandai luahkan perasaan. 

Xpela kakak, papa work utk kakak jugak. Nasib la mama work kt rumah je. Kalau x ape la pulak luahan hati Rasya. 

Syukur la kakak ade mama tunggu hari2. Itu pun gaduh sokmo. Kawan2 lain hari2 mama papa diaorg work. Lain pulak kisahnya tu. 


Apa pun, sibuk mana kita kerja ingat balik tujuan dan niat tu utk apa dan siapa. Kalau family x happy, kerja sungguh2 mana pun akn sentiasa x cukup. Sebab ada hati yg sedih menunggu perhatian kita. Kalau family sentiasa happy. Duit sikit pon Insya-Allah sentiasa bahagia. Kannnnn. Panjang pulak syarahan ecah. 😅

Actually mcm nak kembali menaip. Tapi tengok la ye macam mana keadaannya. Harap sentiasa ada kesempatan. Kali ni nak cerita pasal kehidupan dengan anak2 serba sedikit. Semoga dapat menaip dgn konsisten. Sekarang masih mencari rentak. Masih lagi tunggang langgang. Haha

Ok bai. Semoga ada post baru lagi nanti. 😆

0 comments:

Post a Comment

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis