01 March 2021

Young Living March Promo

 Assalamualaikum

Sesi persekolahan bermula! Macam mana mak2 yang hantar anak2 sekolah hari ni? Rasya pun dah mula sekolah hari ni, sesi petang la tapinya. Pagi adik dia Anaqi sekolah tadika, petang Rasya pulak sekolah kebangsaan. Memang bersambung la tugas mama sampai x menyempat nak online or share promo. hehe

Anak iols konvensional, xnak pakai tudung lagi. Mama doakan lepas dia nampak kawan-kawan bertudung, dia pun nak tudung la lepas ni. Tolong doakan ye kawan-kawan semua. šŸ˜…


Ok back to YL promo. Sebenarnya setiap bulan pun Young Living ada promo. Satu promo bulanan ikut "purchase value" dan satu lagi promo special. So yang ecah nak share ni, of course la yang special tu. haha

Pernah dengar pasal diffuser Owl? Kali ni YL buat combo diffuser Owl, essential oils terpilih, dan carrier bag Owl! Menarik sangat tau beg tu, xde dijual dimana-mana. So ecah nak share gambar beg, dan ecah listkan harga juga. If korang nak beli, boleh je whatsapp ecah tau, or jenguk ig ecah di @aishareoils.




Apa yang "hype" sangat pasal Owl diffuser ni sebenarnya? Bagi ecah yang dah lebih setahun guna diffuser ni, dia sangat lah kids friendly dan banyak fungsi best. Ada lampu, bunyi yang menenangkan dan siap boleh adjust volume. Paling best, bab harga la sebab dia yang paling murah dalam list diffuser YL. 

Ada 2 set

Owl Rangers Bundle

RC 15ml
Thieves 15ml
Owl diffuser (tanpa Lavender 5ml)
Owl carry-all bag
Member price: rm550
Retail: rm723.50
PV: 74

Owl-ways Happy Bundle
Lavender 15ml
Orange 15ml
Digize 5ml
Owl diffuser
Owl carry all bag
Member price: rm530
Retail: rm697
PV: 68.03

Kali ni datang dengan combo, so harga dia up sikit la, tapi essential oils yg datang dengan combo ni sangat best untuk kegunaan harian dan juga kanak2. If korang nak sembang dengan ecah, whatsapp je ye kt https://linktr.ee/aishareoils

Link tu boleh terus ke whatsapp or instgram ecah. šŸ˜Š

Next time, ecah akan share eo apa ecah guna untuk anak2 sepanjang di sekolah, especially masa situasi sekarang yang merisaukan ni. Insya Allah kita cuba ikhtiar jaga anak2 dari isu kesihatan dan lain2 kan. 

Be Healthy, Be Happy!
aishareoils

2 comments:

  1. sunyilah seketika ya mama diorang kat rumah ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sunyi sekejap,tapi x sempat buat apa jugak ada mastermind paling hebat, si bongsu. haha

      Delete

© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis