01 October 2016

It's 2016! Assalamualaikum

Hai semua.

~krik ~krik ~krik (awkward)

Reader be like: eh siapa dia ni? haha

Anyway, apa khabar semua? Kalau saya masih ada reader la. Entah tetiba datang semangat nak menaip. Insya-Allah plannya macam nak menghabiskan masa yg free dengan update blog sikit2. Ada jugak tempat nak meluahkan pendapat dan perasaan. Tapi kali ni secara matang sikit la.

Cakap pasal matang, tadi ecah scanning entry2 lama, baca la jugak sikit2 bebelan dulu2 kala masa masih muda dan berdarah panas. Hahahaha. Kelakar ok, lepas baca gelabah aku dok cari butang delete mana butang delete. (malu dengan diri sendiri.hihi) 

So, for a quick update about my life.

Alhamdulillah sudah menjangkau 4 tahun perkahwinan. Dikurniakan dengan anak ke-2, adik kepada Nur Rasya Amani. Namanya Anaqi Rizqi, dah 7 bulan pon. Pantas kau cah, pantasssss.haha. Alhamdulillah.

Juga dah berjaya menghabiskan pengajian di UKM. After all the rant, penat+stress+kalut dan segala2nya lah. Bergenang air mata melangkah masuk dewan. We've made it! Bersyukur dan rasa seronok sangat.

Masih lagi bahagia membesarkan anak2, buat masa ni ecah jadi surirumah sepenuh masa, besarkan anak2 dan juga badan.kikiki. Insya-Allah jika ada rezeki ecah bersedia bekerja tapi buat masa ni, inilah perancangan Allah, ecah terima sebab lebih bahagia tgok anak-anak membesar depan mata.

That's it for now. Harapannya semoga selepas ni entry2 yg bakal diupdate lebih berilmiah dan memberikan manfaat kepada pembaca. Rasa kekok pulak menaip entry, tp at the same time, I feel alive, like I have someone to talk to. 

Semoga dapat melihat ecah update blog lg in future. Thanks for reading!

Be Healthy, Be Happy
~Aisyah Adnan~
© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis