27 November 2014

Motherhood Life: 7 months and counting

Assalamualaikum

ALHAMDULILLAH! Berjaya menghadapi hari-hari sebagai seorang ibu..banyak lagi yang nak diperbaiki dan dipelajari..tapi overall ecah rasa sangat gembira sebab berjaya menempuh segala dugaan dan cabaran bila jadi mak orang ni..ha gituuu..macam ucapan menang award dah..hehe

Memang mencabar dan tercabar la kan...dengan study, anak, suami dan life disekeliling..kuatkan semangat dan tekad je...cewah cakap macam komited sangat.,.padahal esaimen berterabur...kah3..meh la ecah nak share sikit perkembangan si Rasya bambam ni...dah 7 bulan 27 hari dah kalau x silap..macam2 kerenah..

eksesais di pagi hari

budak suka lampu

gigi malu2 nak keluar

sekali ambik nak berdebuk

nak tolong mama buat esaimen!tolong la sangat...grr

Masuk 7 bulan ni Rasya dah tumbuh 2 batang gigi..seronok la dia mengigit itu ini..nasib xde demam or meragam sangat..sekali sekala hulur jari kt mulut tu memang menjerit jugak la mama dia...gigit sekuat hati! geram sungguh..nasib la awak tu anak...haha

Actually sekarang tengah busy dengan thesis and assignment..biasa la buat last minit...jadi tunggang langgang x cukup tanah nak kejar dateline..huwaaaa...sabor jela..

Be Healthy, Be Happy!

xoxo-ecahdenan
© Aisyah Adnan 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis